1 Kasım 2009 Pazar

Öne çıkan online topluluklar....

Uniaktivite.net: Özellikle üniversite kulüplerinde aktif 75 bin üyesi var. Şirketler Uniaktivite’yi gençlik pazarlama kampanyalarında kullanıyor.

Petarkadas.com: Siteye 50 binden fazla hayvansever, 30 binden fazla pet kayıtlı. Pet ürünleri satan şirketler tarafından kullanılıyor.

1insaat.com: Toplam 52 bin üyesinin yüzde 90’ı inşaat sektöründe çalışan platform, özellikle mühendislere özel tanıtım yapmak isteyen markalar açısından önemli bir platform.

Zeytindostu.org: 2005 yılında zeytin sektöründe iletişim köprüsü olması amacıyla kurulan e-grup bugün 10 binden fazla üyeye sahip. Sektörün en önemli platformlarından biri konumunda…

Hobimlemutluyum.com: Türkiye’de emekli yaşlılara yönelik en etkin platformlardan. Garanti Emeklilik’in desteklediği site, orta ve üst gelir grubuna mensup yaşlılara ulaşmak için son derece etkili.

Denedimbiliyorum.com: P&G tarafından kadınlar için geliştirilen bir platform. Kadınlara faydalı bilgiler paylaşılıyor. Kadınlara özel ürünlerde kampanya, indirim gibi fırsatlar sunuluyor.

Kızlararasında.com: P&G markasının genç kızlara yönelik platformu. Genç kızlara yönelik P&G ürünlerinde, indirim kampanya gibi bilgiler platform üyeleri ile öncelikle paylaşılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder